Ce stii despre mezoterapie virtuala?

Ce sti despre mezoterapie virtuala?

 

Mezoterapie virtuala, o metoda simpla de a-ti pastra frumusetea

Chiar si cele mai grijulii dintre femei ajung la un moment dat in viata cand nu mai sunt multumite de aspectul pielii, cand cremele de intretinere nu mai dau rezultatele dorite.

In astfel de situatii tratamentele de infrumusetare trebuie luata in seama, iar saloanele cosmetice propun numeroase solutii inovatoare, non invazive care ajuta la imbunatatirea aspectului pielii indiferent de varsta.

Una dintre cele mai populare terapii recomandata doamnelor si domnisoarelor ce doresc sa recapete un aspect luminos este mezoterapia virtuala.

Inainte de a descoperi ce presupun aceste tratamente cosmetice, care sunt efectele si cui sunt recomandate este indicat sa afli mai detaliat ce inseamna si ce implica un tratamente de mezoterapie virtuala. Salon Noa, din Timisoara, ofera servicii garantate de mezoterapie virtuala faciala ( Video mezoterapie virtuala faciala ) si mezoterapie virtuala corporala.

Ce aduce nou mezoterapia virtuala?

mezoterapie virtuala faciala

Mezoterapia virtuala este un tratament relativ nou, noninvaziva, nedureros, care ofera rezultate sigure si de durata.

In timpul procedurii in organism sunt introduse substante active specifice care actioneaza in profunzime asupra tesuturilor. Fata de mezoterapie clasica care presupune introducerea elementelor active prin injectare, aceasta presupune absorbtia acestora in mod prietenos, prin actiunea directa la nivelul pielii.

Acest fenomen este posibil datorita asocieri perfecte a doua terapii electroporatia si electroforeza care determina marirea porilor pentru ca substantele sa patrunda in profunzime intr-un mod prietenos, fara durere, fara disconfort.

Datorita modului de patrundere elementele active sunt mai eficiente, actionand la nivel celular, deci si rezultatele sunt garantate.

Un aspect ce trebuie mentionat este ca tratamentele de mezoterpie virtuala pot fi realizate de tineri si tinere, femei si barbati maturi si chiar de oameni trecuti de prima tinerete.

Poti alege aceasta procedura  daca doresti sa ai o piele neteda, fina cu aspect uniform, lipsita de pete, puncte sau riduri.

Trebuie sa sti ca procedurile au rezultate deosebite si in cazul in care doresti sa inlaturi vergeturile inestetice sau celulita suparatoare.

Ce presupun tratamentele de mezoterapie virtuala

Cum am mentionat sedintele implica doua terapii distincte electroporatia si electroforeza. Prima presupune aplicarea de impulsuri electrice controlate, de intensitate redusa care determina dilatarea porilor, astfel ca permeabilitatea pielii creste; cea de-a doua procedura favorizeaza absorbtia substantelor active.

Trebuie mentionat ca aceste operatiuni nu dureaza mai mult de  15-30 minute. Terapia este personalizata in functie de stadiul pacientei, astfel ca rezultate buna sa fie observate de  la prima sedinta.

Daca alegi aceasta aceasta solutie, poti scapa rapid de aspectul de coaja de portocala, de vergeturile capatate in perioade cu variatii de greutate, dar si pentru a remedia probleme simple de pigmentare a pielii; poti spune adio chiar si tenului lipsit de luminozitate prin aceasta terapie simpla.

Pentru ca operatiunile de mezoterapie virtuala presupun dilatarea porilor este important sa cunosti cateva detalii importante; inainte de a realiza orice procedura trebuie sa informezi personalul salonului daca intrecut ai manifestat reactii alergice la substantele indicate.

Nu poti adopta aceasta terapie daca suferi de epilepsie sau esti insarcinata, intrucat socurile electrice produse pot declansa criza, sau nastere prematura (in cazul femeilor insarcinate).

Dealtfel mezoterapia virtuala este contraindicata persoanelor cu infectii cutanate, intrucat procedurile pot favoriza raspandirea infectiei si pot agrava starea de sanatate.

Rezultatele procedurii pot fi vizibile de la prima sedinte daca sunt remediate  “imperfectiuni” mai putin profunde; in unele situatii sunt necesare mai multe sedinte pentru ca rezultatele sa fie cele dorite, insa efectele sunt de lunga durata.

Lasă un răspuns

0040770907963 Call Now