Ce stii despre terapia in tunelul cu infrarosii ?

Ce stii despre terapia in tunelul cu infrarosii ?

Cu siguranţă că celulita este cel mai mare duşman al femeilor, după o perioadă de slăbire, iar partea rea constă în faptul că este destul de greu să scăpăm de celulită.

Dacă programul de fitness şi regimul alimentar au făcut o echipă bună în ceea ce priveşte pierderea kilogramelor în plus, se pare că pentru a reuşi să scăpăm de celulită trebuie să ne înarmăm cu multă răbdare şi să urmăm anumite reguli stricte care implică cel mai adesea: hidratare corespunzătoare şi exerciţii fizice special concepute pentru această problemă.

Însă, partea bună este că din cauză că tehnologia avansează pe zi ce trece, la ora actuală există foarte multe metode prin care putem scăpa cu uşurinţă de această problemă care ne dă bătăi de cap de foarte multă vreme.

Cu excepţia şedinţelor de masaj, care trebuie să recunoaştem îşi fac destul de bine treaba chiar şi la ora actuală, se pare că pe piaţa au apărut diverse soluţii modern şi eficiente de asemenea, care ne ajută să combatem celulita. Astfel menţionăm următoarele:

Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic este care ajuta într-o manieră la stimularea circulaţiei sangvine şi limfactice, astfel încât determina oxigenarea ţesuturilor şi influenţează arderea grăsimilor.

În ciuda faptului că atunci când auzim masaj anticelulitic, cu toţii ne gândim la acea oază de linişte şi relaxare, ei bine lucrurile nu stau deloc aşa, astfel încât masajul anticelulitic este realizat prin presiune intensă şi mişcări dureroase, pentru că se insistă cu efort maxim pe zonele cu probleme.

Sunt utilizate uleiuri şi creme speciale, care în timp vor oferi rezultatele pe care ni le dorim.

Electrostimularea

Electrostimularea este o altă modalitate eficientă de a scăpa de celulită. Aceasta constă în aplicarea unor electrozi de silicon la nivelul pielii care au rolul de a împrăştia anumiţi microcurenţi către fibrele musculare a zonelor care necesita tratament, astfel încât stimulează muşchii şi îi determină să se folosească de depozitele de grăsime pentru a prelua o cantitate necesară de energie.

De regulă şedinţa durează maxim 45 de minute, însă efectele se pot vedea abia după cea de a treia şedinţă, iar după şedinţă cu numărul 12, apar schimbări semnificative cu privire la numărul centimetrilor.

Dacă vă doriţi o eficienţă maximă, ei bine în acest caz este recomandat să repetaţi acest procedeu de 2-3 ori pe săptămână.

Şi pentru că anterior am vorbit despre noi metode prin care putem scăpa de celulită, ei bine, vă prezentăm câteva informaţii despre tunelul cu infraroşii care este extrem de eficient în cazul:

  • Persoanelor supraponderale
  • Pentru tratarea celulitei
  • Pentru drenaj
  • Activarea circulaţiei sângelui
  • Adjuvant în diversele tratamente pentru scăderea în greutate
  • Foarte bun în cazul porilor dilataţi.

Tratamentul la tunelul cu infraroşii este asemeni unei saune, dar mai moderne de această dată, care acţionează cu ajutorul razelor infraroşii de undă lungă, şi care contribuie semnificativ la scăderea în greutate, lupta împotriva celulitei, problem de tipul porilor dilataţi.

Acest tratament la, tunelul cu infraroșii, are multiple efecte benefice asupra organismului, şi tratează uimitor problemele de tipul obezităţii şi în special a celulitei.

Durata unei şedinţe este de 45 de minute, iar după un tratament complex puteţi sesiza pierderea a aproximativ 6-8 kg şi aproximativ 10 cm în minus.

Lasă un răspuns

0040770907963 Call Now