Despre noi

Cateva cuvinte despre Salon Noa

Situat in Timisoara, pe Str. Ciprian Porumbescu, Salon Noa dispune de program prelungit pentru a va sta la dispozitie in orice moment din zi. Produsele pe care le folosim sunt exclusiv profesionale pentru a garanta rezultate exceptionale. Fiti si dumneavoastra unul din sutele de clienti multumiti.

  • Suntem o echipa de tineri entuziasti, gata sa-si dovedeasca cunostiintele si profesionalismul;
  • Oferim servicii la cel mai bun raport pret – calitate;
  • Dispunem de salon propriu, curat, amenajat cu bun-gust;
  • Am investit in echipamente profesionale pentru a ne face treaba cat mai bine;
  • Nici o provocare nu este prea mare pentru noi.

Imagini

Oferim servicii profesionale

Ne-am evidentiat prin ceea ce facem, iar clientii revin la noi, deoarece Salon Noa a selectat cei mai bine pregatiti si pasionati oameni in meseriile lor. Cu experienta in domeniu, fiecare dintre specialistii nostrii, indiferet de domeniul de activitate, ( remodelare corporala, masaj, manichiura & pedichiura sau cosmetica & make-up ) pun mai presus de orice satisfactia clientului. Pentru a ne atinge scopul oferim, intr-un mediu select, cele mai noi si eficiente tratamente.

Salon Noa, din Timisoara, este localizat in zona Calea Sagului, langa supermarketul Kaufland (vezi aici). Prin pozitionarea noastra ne adresam in mod special locuitorilor din cartierele Calea Sagului, Steaua, Dambovita, Zona Iosefin, Odobescu, Fratelia, Fraidorf, si nu numai. Oricine ne calca pragul este primit cu ospitalitate si profesionalism.

Te asteptam la noi

Ce iti oferim

Prin remodelare corporala, in salonul nostru din Timisoara, vei scapa de celulita si de problemele inestetice care iti creeaza probleme. Prin technicile si aparatele speciale pe care le avem, vei obtine un corpt tonificat in cel mai confortabil mod si in timpul cel mai scurt.

Tipurile de masaj oferite de noi sunt: masaj de relaxare, masaj facial si masaj anticelulitic. Daca stresul a pus stapanire pe tine este timpul sa-l combati cu masajul de relaxare oferit de Salon Noa- Timisoara. Masajul facial te va intinerii, vei scapa de riduri, umflaturile fetei cauzate de oboseala. Serviciile de masaj anticelulitic are ca si efect combaterea celulitei si obezitatii.

DA, aspectul mainilor reprezinta o carte de vizita, fie ca vorbim de femei sau de barbati. Deoarece mainile sunt adesea la vedere, pentru o impresie buna, este important sa le avem curate si ingrijite. Manichiura si ingrijirea unghiilor este o cerinta aproape obligatorie.

Oferim servicii si tratamente cosmetice atat femeilor cat si barbatilor. Produsele pe care le folosim sunt de inalta calitate, de la firme cunoscute si cu reputatie buna pe piata produselor de cosmetica.

0040770907963 Call Now