Parteneri

Salon Noa colaboreaza cu marci cunoscute si de prestigiu cu care, a reusit, sa construiasca ele mai bune relatii. Recomandam produsele partenerilor deoarece fac parte din clasa profesionala. Mai jos sunt cativa din partenerii cu care Salon Noa colaboreaza.

 • BABOR

  Babor este pionerul îngrijirii profesionale a pielii, create special pentru sănătatea și frumusețea pielii dumneavoastră. Alege să-ți menții tenul tânăr și frumos, cu tratamentele faciale BABOR!

 • POSTQUAM - Professional

  PostQuam este una din marcile spaniole de referinta dedicata exclusiv produselor cosmetice profesionale. Inca din anul 1989 PostQuam este activa in fabricarea si distribuirea de produse cosmetice.

 • CUPIO

  Cupio comercializeaza produse cosmetice profesionale obtinute prin retete originale si tehnologii revolutionare. Cupio detine peste 5000 de produse din domenii: manichiura, machiaj, ingrijire corporala si infrumusetare.

 • MESOTECH

  Mesotech este specializat in fabricarea de solutii estetice si de ingrijire a pielii atat pentru institutii medicale cat si pentru cumparatorii directi.

 • OPI

  O.P.I este unul din liderii mondiali in industria de ingrijire a unghiilor. O.P.I este intr-o continua dezvoltare si inovare a produselor pentru unchii si pune accentul pe calitatea si siguranta produselor sale.

 • ROWE

  Rowe ofera aparatura profesionala saloanelor de infrumusetare. Produsele oferite sunt: aparatura diagnostic, aparatura cosmetica, aparatura pentru slabit, aparatura anti-celulita, aparatura masaj, produse de unica folosinta, aparatura pentru bronzare, aparatura pentru epilat, cosmetice profesionale, etc.

Contacteaza-ne acum pentru o rezervare

0040770907963 Call Now