Specialisti

Sanon Noa | Anca

Anca B.

Administrator / Body therapist

Sunt o persoana perfectionista si iubesc ceea ce fac. Rezultatele demonstrate se datoreaza experientei si aparaturii performante. Ca si estetician corporal utilizez cele mai noi tehnici si metode de lucru folosite in slabit si modelare corporala.

Lia S.

Specialist Cosmetica

Datorita pregatirii si specializarilor in domeniul tratamentelor faciale am reusit sa fac din munca mea o arta. Muncesc mult si imi dau tot interesul sa vad clientii multumiti. Lucrez cu produse profesionale de cea mai buna calitate.

----------

Specialist Manichiura

Imi doresc sa multumesc si cele mai pretentioase persoane, iar pentru aceasta sunt atenta la fiecare detaliu. Execut lucrari de calitate superioare. Manichiura si pedichiura, lucrata impecabil, va atrage atentia celor din jur.

Lavinia R.

Specialist Cosmetica

Clientii se lasa pe mana mea pentru ca am demonstrat profesionalism, si astfel, increderea lor este deplina in ceea ce fac. Sunt specializata in cosmetica si imi practic meseria cu toata daruirea. Clientii ma apreciaza, de aceea, sunt si foarte cautata.

Andreea B.

Specialist Cosmetica

Imi place sa ma fac placuta si, de aceea, sunt mereu cu zambetul pe buze. Am diverse cursuri si specializari ceea ce ma acrediteaza sa practic meseria ca si un profesionalist, iar realizarile arata ca ceea ce fac este dus la desavarsire.

Contacteaza-ne acum pentru o rezervare

0040770907963 Call Now