Masaj Timisoara

Ce stii despre masaj?

Masaj Timisoara

masaj in timisoaraCuvantul “masaj” inseamna a atinge, a simti si provine din cuvantul arabesc massa. Prin masaj se are in vedere actionarea asupra corpului cu mainile, degete, coate, genunchi, picioare sau cu aparatura speciala, urmarindu-se mai multe scopuri in functie de tipul de masaj ales.

De asemenea, masajul se poate executa in mai multe forme printre care amintim masajul pe masa speciala acestui scop, masajul de pe scaun sau intinderea clientului pe o saltea ori pe podea.

Exista mai multe tipuri de masaj, dintre care amintim masajul yumeiho care are drept scop corectarea pozitiei oaselor, masajul de tip kinetoterapie care urmareste recuperarea medicala, masajul de tip aqua massage care are efect asupra muschilor si masajul de tip reflexoterapie prin care se incearca accesarea zonelor reflexogene, zone care au legatura directa cu anumite organe din trup.

MASAJ DE RELAXARE Timisoara

masaj-in-timisoara-masaj-de-relaxareMasajul de relaxare se adreseaza persoanelor de orice varste si este un masaj de tip general. Beneficiile acestui tip de masaj sunt multiple, le ajuta corpul la eliminarea tensiunii musculare, ajuta la eliminarea toxinelor imbunatatind circulatia sangelui.

Oferind masaj de relaxare in Timisoara, terapeutii nostrii prin diferite tehnici si tipuri de atingere calmeaza durerile, relaxeaza muschii si indeparteaza stresul si diferite stari de spirit. Aceasta forma de masaj ne da o stare de bine.

MASAJ FACIAL Timisoara

Masajul facial pe langa senzatia placuta pe care o ofera mai are de tratament care previne si tot odata combate ridurile pielii, oboseala faciala, umflaturile fetei, elibereaza tensiunea muschiilor fetei, hidrateaza fata.

Masajul facial este foarte important deoarece zona in care se aplica contine zeci de musci care sunt responsabili cu aspectul fizionomoc pentru ca ei sustin pielea fetei.

MASAJ ANTICELULITIC Timisoara

masaj-anticelulitic-timisoaraMai numita si „coaja de portocala”, celulita este unul din dusmanii cei mai mari ai femeii din cauza aspectului inestetic pe care il confera pielii.

Masajul anticelulitic combate celulita si va duce la scaderea circumferintei corporale prin diminuarea stratului adipos din diferite parti le corpului.

Specialistii din Salon Noa ofera masaj in Timisoara,  masaj de relaxare, masaj facial si masaj anticelulitic.

Pretul masajului este unul corect, este in functie de fiecare tip in parete si de durata acestuia. Vezi tarife si preturi masa in Timisoara pe pagina CE VA OFERIM.

Contacteaza-ne acum pentru o rezervare

0040770907963 Call Now