Oferta tratament corporal 70% reducere / la doar 119 Lei

8 PROCEDURI la doar 119 lei

Nu ratati aceasta oferta de 70 % reducere

4 x impachetari paprika 30′
4 x ultrasunet anticelulitic/ antivergeturi 20′

Cum actioneaza asupra corpului impachetarile cu paprika?

Tratamentul cu paprika are un efect detoxifiant, drenant, ajuta la accelerarea circulatiei sanguine, la distrugerea depozitelor adipoase si la eliminarea apei retinute in exces. Este indicat in special in cazurile de celulita care nu raspund la niciun alt tratament, pentru zonele in care tesutul adipos este invadat de lichide reziduale care au format moduli, asa-numita celulita modulara.
Esteticienii spun ca rezultatele impachetarilor cu paprika pot aparea inca de la prima aplicare, mai ales daca uleiul este folosit in masajul anticelulitic. Ardeiul are un continut ridicat de vitamina C si potasiu, provitamina A, vitaminele B1, B2, hidrati de carbon, proteine si substante pigmentare, ingredientul principal activ fiind capsicina. Aceasta din urma are o influenta puternica la nivelul celor trei straturi ale pielii: epiderma, derm si hipoderm. Pielea se incalzeste, apoi se inroseste, iar in straturile profunde care au primit substanta activa din masca de paprika va incepe un proces de ardere accelerata a grasimilor.
Chiar daca nu ai probleme cu celulita, iti poti face preventiv acest tratament cu ardei deoarece este si o procedura cu scop de mentinere a tineretii si supletii pielii.
Ce senzatii ai in timpul interventiei ? 
Dupa aplicarea mastii cu paprika, simti in zona respectiva o incalzire accentuata, care este, insa, suportabila. Apoi, pielea se inroseste. Senzatia de incalzire persista inca aproximativ 30 minute. Are actiune antioxidanta Atat medicii, cat si homeopatii au cazut de acord ca ardeiul iute stimuleaza longevitatea si are o actiune antioxidanta mult mai mare decat cea a ceaiului verde. Folosit extern, are o actiune mai eficienta decat alte substante cu actiune similara (efect dovedit, spre exemplu, in tratamentul vergeturilor). Tratamentul se recomanda mai ales in sezonul rece, ardeiul iute stimuland circulatia si drenand limfa, astfel apa retinuta in corp eliminandu-se.

 

Ce sunt ultrasunetele si in ce zone pot fi folosite?
Ultrasunetele produse de aparatul nostruutilizeaza intensitati reduse si frecvente inalte (de la 1 Mhz – 3 Mhz, adica de peste 1 milion de vibratii pe secunda), de aceea vibratiile lor nu pot fi auzite de urechea umana, le simtim doar datorita caldurii interioare generate. Ele au insa capacitatea de a stimula functiile celulelor si de a intari capacitatea tesuturilor, creand micro-vibratii cu efect de incalzire si de topire a grasimilor.

Se imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din cremele anticelulitice. Ultrasunetele creeaza acele micro-vibratii invizibile, percepute foarte usor pe epiderma, care penetreaza 4-5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate. Cum tesuturile nu sunt omogene, iar absorbtia ingredientelor active – in conditii normale – se face necontrolat, capacitatea de absorbtie este radical accelerata gratie ultrasunetelor. Compusii cremelor anticelulitice, antivergeturi, de fermitate sau de hidratare vor patrunde de cateva ori mai rapid si mai profund datorita vibratiilor celulare cauzate de ultrasunete. Se realizeaza si o profunda sonoforeza – ultrasunetele, printr-o presiune acustica, maximizeaza eficienta ingredientelor active din cremele anticelulitice, antivergeturi, etc. Sonoforeza prin ultrasunete transporta mult mai usor ingredientele active direct la zona ce se doreste a fi tratata: abdomen, solduri, fese, coapse, brate, barbie, etc.

Contacteaza-ne acum pentru o rezervare

0040770907963 Call Now