Oferta salon 5x vibromatic 20′ & 5x impachetari paprika/scortisoara 30′

10 PROCEDURI de la 425 lei la 275 LEI

Nu ratati aceasta oferta de 35 % reducere

5 x vibromatic 20′
5 x impachetari paprika/scortisoara 30′

VIBROMATIC

Vibromasajul presupune aplicarea automata a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare si a tesuturilor moi ale corpului. Mai exact tehnici de constrangere, leganare, frictionare, framantare, presare – produse prin intermediul vibratiilor emise. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro si macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculara, peeling.

Vibromatique este aparatul profesional de vibromasaj care asigura cele mai placute tratamente anti celulita si de tonifiere a musculaturii. Aparat de vibromasaj cu terapie anticelulitica, tonifiere, drenaj limfatic, remodelare corporala, pentru slabit in centimetri.

Rezultate si beneficii vibromasaj cu Vibromatique:

 • Elimina celulita si “sparge” nodulii celulitici permitand eliminarea lor prin drenaj limfatic;
 • Combate oboseala  prin aportul bogat de oxigen la nivelul sistemului sanguinic
 • Accelereaza procesul de detoxifiere
 • Mareste elasticitatea musculara
 • Activeaza circulatia si acceleraza schimburile nutritive la nivel celular
 • Reduce stresul fizic, mental si tensiunea musculara
 • Creste nivelul de endorfina
 • Reduce anxietatile si inlatura depresiile
 • Imbunatateste capacitatea de concentrare
 • Defibrozeaza tesuturile
 • Sprijina procesul natural de eliminare a toxinelor
 • Revigoreaza psihicul si fizicul.

Cum actioneaza asupra corpului impachetarile cu paprika?

Tratamentul cu paprika are un efect detoxifiant, drenant, ajuta la accelerarea circulatiei sanguine, la distrugerea depozitelor adipoase si la eliminarea apei retinute in exces. Este indicat in special in cazurile de celulita care nu raspund la niciun alt tratament, pentru zonele in care tesutul adipos este invadat de lichide reziduale care au format moduli, asa-numita celulita modulara.
Esteticienii spun ca rezultatele impachetarilor cu paprika pot aparea inca de la prima aplicare, mai ales daca uleiul este folosit in masajul anticelulitic. Ardeiul are un continut ridicat de vitamina C si potasiu, provitamina A, vitaminele B1, B2, hidrati de carbon, proteine si substante pigmentare, ingredientul principal activ fiind capsicina. Aceasta din urma are o influenta puternica la nivelul celor trei straturi ale pielii: epiderma, derm si hipoderm. Pielea se incalzeste, apoi se inroseste, iar in straturile profunde care au primit substanta activa din masca de paprika va incepe un proces de ardere accelerata a grasimilor.
Chiar daca nu ai probleme cu celulita, iti poti face preventiv acest tratament cu ardei deoarece este si o procedura cu scop de mentinere a tineretii si supletii pielii.

Ce senzatii ai in timpul interventiei ?

Dupa aplicarea mastii cu paprika, simti in zona respectiva o incalzire accentuata, care este, insa, suportabila. Apoi, pielea se inroseste. Senzatia de incalzire persista inca aproximativ 30 minute. Are actiune antioxidanta Atat medicii, cat si homeopatii au cazut de acord ca ardeiul iute stimuleaza longevitatea si are o actiune antioxidanta mult mai mare decat cea a ceaiului verde. Folosit extern, are o actiune mai eficienta decat alte substante cu actiune similara (efect dovedit, spre exemplu, in tratamentul vergeturilor). Tratamentul se recomanda mai ales in sezonul rece, ardeiul iute stimuland circulatia si drenand limfa, astfel apa retinuta in corp eliminandu-se.

Contacteaza-ne acum pentru o rezervare

0040770907963 Call Now