Oferta tratament corporal vacuum si electrostimulare 60% reducere

12 PROCEDURI la doar 216 lei

Nu ratati aceasta oferta de 60 % reducere

8 x vacuum 20′
4 x electrostimulare 30′
+ BONUS 15% REDUCERE la ORICE tratament cosmetic

Oferta tratament corporal vacuum si electrostimulare
Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicati pe diferite zone de tratament, in functie de necesitati, stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Beneficiile tratamentului prin electrostimulare corporala:
-reda fermitatea muschilor,
-elimina celulita,
-micsoreaza stratul adipos,
-pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sanatos,
-imbunatateste circulatia sanguina.

Vacuumterapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului dintr-o cavitate inchisa formata de cupa aparatului si suprafata de corp pe care aceasta este plasata.

Masajul prin vacuum este o terapie cu actiune profunda si sistematica prin care receptorii pielii sunt stimulati de reducerea presiunii creata de absorbtia aerului din cavitatea formata de ventuza (cupa) si zona pe care aceasta este plasata.
Efectul medical al procedurii este dat de atragerea locala de sange si limfa din zonele profunde ale tesutului dermic care exercita influenta reflexa asupra vaselor si organelor interne. Se intensifica totodata metabolismul si respiratia dermala in zona de aplicare.

Indicatii:
-Obezitate alimentar-constitutionala;
-Celulita de gradul I-IV;
-Atonie muscular;
-Turgor scazut;
-Vergeturi;
-Ca metoda de pregatire pentru liposuctie virtuala(cavitatie)

Contacteaza-ne acum pentru o rezervare

0040770907963 Call Now