Oferta tratament vacuum si electrostimulare 45% reducere

10 PROCEDURI la doar 199 lei

Nu ratati aceasta oferta de 45 % reducere

8 x electrostimulare 30′
2 x vacuum 25′

Oferta tratament corporal vacuum si electrostimulare
Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrelele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si fandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare  creeaza o cerere uriasa de energie in muschi.Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite. Tehnologia avansata a aparatelor noastre care folosesc un nou tip de curent va permit obtinerea unor REZULTATE VIZIBILE fara nici cea mai mica senzatie de discomfort pe care ati putut sa o simtiti la alte aparate de acest gen folosite anterior.

Efectele sunt vizibile imediat pierzand-se in centimetrii inca de la prima sedinta, pe langa acest lucru electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in TRATAREA CELULITEI.

Beneficiile tratamentului prin electrostimulare:
• reda fermitatea muschilor,
• elimina celulita,
• micsoreaza stratul adipos,
• pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sanatos,
• imbunatateste circulatia sanguina.

Vacuumterapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului dintr-o cavitate inchisa formata de cupa aparatului si suprafata de corp pe care aceasta este plasata.
Masajul prin vacuum este o terapie cu actiune profunda si sistematica prin care receptorii pielii sunt stimulati de reducerea presiunii creata de absorbtia aerului din cavitatea formata de ventuza (cupa) si zona pe care aceasta este plasata.
Efectul medical al procedurii este dat de atragerea locala de sange si limfa din zonele profunde ale tesutului dermic care exercita influenta reflexa asupra vaselor si organelor interne. Se intensifica totodata metabolismul si respiratia dermala in zona de aplicare
Terapia cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita mai eficient decat oricare alt tratament. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul pielii, vacuumul realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Indicatii:
-Obezitate alimentar-constitutionala;
-Celulita de gradul I-IV;
-Atonie muscular;
-Turgor scazut;
-Vergeturi;
-Ca metoda de pregatire pentru liposuctie virtuala(cavitatie)
Un tratament de remodelare efectuat cu aparatele noastre prezinta avantajul ca slabirea se produce exact in locurile unde este necesara, creeand astfel un echilibru intre zonele cu surplus mare si cele “normale”.

Contacteaza-ne acum pentru o rezervare

0040770907963 Call Now