Electrostimulare in tunel cu infrarosii

electrostimulare-pret-timisoara

Avantajele electrostimularii in tunel cu infrarosii

Electrostimulare in tunel cu infrarosii. Electrostimulare Timisoara.

Există multe femei care doresc să ştie cum să scape de celulită repede, pentru că cu cât vor scăpa mai repede de ea, cu atât ele vor începe să îşi recapete încrederea în sine, mai ales în anotimpul cald când îmbracă ţinute sumare, descoperind părţi ale corpului de care nu sunt mulţumite: braţe, picioare, şolduri, abdomen.

De ce au ele nevoie este un tratament anti-celulită pe care să şi-l permită şi care este sigur pentru sănătatea lor. Unul dintre tratamentele existente este tonifierea prin electrostimulare în tunelul cu infraroşii.

Tunelul cu infraroşii este un echipament ce se bazează pe principiile saunei, efectul termic fiind dat de razele infraroşii care pătrund în profunzimea pielii, până la nivel celular. Ele topesc grăsimile şi reduc volumul celulelor grase din organism. În urmă creşterii temperatorii corpului, organismul va începe să transpire, şi astfel prin pori vor fi eliminate apa şi substanţele nocive.

Electrostimulare Timisoara

electrostimulare-in-tunel-timisoara

Procedura de electrostimulare nu necesită efort fizic, este o procedură pasivă care îţi întăreşte muşchii. Aceasta este necesară în special persoanelor sedentare, care fără efort fizic nu îşi mai stimulează muşchii, determinând acumularea de grăsimi şi de apă. Bineînţeles, sportul şi o dietă adecvată poate ajuta acea persoană să scape de celulită şi de kilogramele în plus, dar tratamentul cu electrostimulare este o procedura mai facilă cu rezultate vizibile după doar 2-3 şedinţe.

Procedura de electrostimulare Timisoara nu ajută doar la întărirea muşchilor. Multe studii medicale au arătat că electrostimularea ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, prevenirea formării de cheaguri de sânge şi  reducerea spasmurilor musculare.

Combinaţia terapie cu infraroşu – electrostimulare ajută la detoxifierea organismului, eliminând apa, toxinele şi metalele grele. Cele două proceduri combinate au efectul scontat, eliminând complet celulita.

Ce alte beneficii are procedura de electrostimulare în tunel cu infraroşii?

 • remodelarea corporală parţială sau totală;
 • reîntinerirea organismului;
 • accelerarea metabolismului, care va face să ardă grăsimile mai repede;
 • micşorarea stratului adipos;
 • pielea îşi recăpăta elasticitatea;
 • infrumusetea pielii;
 • echilibrarea tranzitului intestinal;
 • întărirea imunităţii;
 • creşterea energiei;
 • îmbunătăţirea stării de bine, reducând stresul prin eliberarea serotoninei;
 • detensionarea organismului;
 • somn liniştit.

Electrostimulare Timisoara

electrostimulare-in-tunel-cu-infrarosu

Electrostimularea și terapia cu raze infraroșii au şi contraindicaţii. Nu sunt adresate femeilor însărcinate, persoanelor cu varice, cu probleme cardiace, cu hipertiroida, cu inflamaţii sau vânătăi majore, cu epilepsie, boli de piele, persoane cu tije metalice. Dacă doriţi să efectuaţi proceduri de electrostimulare Timisoara, în tunelul cu infraroşu, atunci vă aşteptăm la Salon Noa.

0040770907963 Call Now