Masaj anticelulitic cu bambus

Masaj anticelulitic Timisoara

Poti incepe cu o sedinta de masaj anticelulitic in Timisoara, la Salon Noa, pentru a-ti da seama de beneficiile unui astfel de masaj. Poate te-ai intrebat cum apare celulita? Sunt mai multe motive pentru care apare, incepand de la alimentatie, genetica, lipsa activitatii fizice,  pana la o circulatie deficitara a sangelui.

Din cauza circulatiei sanguine cresc toxinele in tesuturile adipoase. Sedinta de masaj anticelulitic cu bambus Timisoara, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei. In sedinta de masaj anticelulitic cu bambus maseorul se concentreaza pe zonele unde celulita este mai raspandita pe corp.

 Acest tip de masaj anticelulitic cu bambus imbunatateste aspectul corpului si sanatatea pielii tale. Prin diferite tehnici de masaj anticelulitic cu bambus, asa numita “coaja de portocala” este eliminata. Orice domnisoara sau doamna doreste eliminarea acelor celule de grasime care formeaza pe piele gropite inestetice.

Celulita nu este o problema de sanatate reala, ea este mai mult o problema de ordin socio-psihologic a lumii moderne care cauta perfectiunea aspectului fizic. Pentru a scapa de celulita vedeti serviciile noastre de masaj anticelulitic Timisoara, in Salon Noa.

Masaj anticelulitic Timisoara

masaj-anticelulitic
0040770907963 Call Now