Masaj cu bambus

masajul-cu-bambus
De-ce-sa-alegi-masajul-cu-bambus

Masaj cu bambus in Timisoara

De ce sa alegi masajul cu bambus?

Cu mult inainte de inventarea hartiei, chinezii isi scriau istoria pe fasii subtiri de bambus. De fapt, bambusul era folosit intr-o multitudine de moduri, de la crearea intrumentelor muzicale pana la decoratiuni elaborate, lucrari de arta si chiar unelte agricole.

De vreme ce bambusul a fost incorporat atat de mult in viata de zi cu zi, nu a durat mult pana cand a inceput sa fie folosit si in domeniul spiritualitatii si al sanatatii, preluand rapid conotatii de vindecare.

Conform traditiei chineze si japoneze, bambusul simbolizeaza energie de viata, prosperitate, longevitate, sexualitate si fertilitate.

Masajul cu bambus este o tehnica ce include folosirea unor bete din bambus de diferite marimi si diametre pentru lucra asupra tesutului pielii la un nivel profund.

De ce sa alegi masajul cu bambus? Ce beneficii are acesta? Si masajul cu bambus, la fel ca alte forme de masaj, are nenumarate beneficii fizice, mentale si emotionale.

Masaj cu bambus

masaj-cu-bambus-timisoara

Iata cateva beneficii ale masajului cu bambus:

ELIMINA STRESUL COTIDIAN

Acestea sunt cuvintele care ne insotesc aproape in fiecare zi: presiune la job, zgomot, zi nebuna, tensiune, stres, lipsa timpului, aglomeratie etc. Dupa un astfel de program, un masaj este o forma minunata de relaxare a simturilor.

Este considerat de multi ca fiind o forma de terapie ce ajuta la reducerea si chiar eliminarea stresului asociat vietii contemporane.

IMBUNATATESTE DRENAJUL LIMFATIC SI REDUCE VIZIBIL CELULITA

Masajul cu bambus ofera concomitent atat o senzatie adanca de relaxare si stare de bine interioara cat si stimularea circulatiei sangelui si detoxifierea naturala a organismului.

Rotirea betelor de bambus pe piele incalzeste corpul, imbunatatind drenajul limfatic si inlaturand apa in exces. Imbunatatirea circulatiei sangelui il face ca fiind perfect pentru tratamentul  sau  sedintele de masaj anti celulitic.

Daca urmezi un program de detoxifiere sau de scadere in greutate, atunci masajul cu bambus ar trebui inclus ca adjuvant.

ELIMINA TENSIUNEA MUSCULARA

Fiind un tip de masaj care lucreaza la nivelul profund al tesutului, bambusul are abilitatea de a elibera tensiunea musculara. Este extrem de eficient si pentru sportivii care se confrunta adesea cu diferite intinderi musculare, astfel ca dupa cateva sesiuni de masaj cu bambus, tensiunile musculare vor disparea.

Cei care lucreaza pe scaun la birou intreaga zi se confrunta cu dureri de gat, de umeri si de spate adesea, mai ales din cauza pozitiei incorecte.

Masajul cu bambus ajuta la reducerea acestor dureri si creste flexibilitatea zonei musculare. Pentru a avea un efect optim, este recomandat ca la inceput masajul sa fie efectuat cu insistenta pe zonele cu probleme si dupa cateva sesiuni sa fie utilizat doar ca eliberator de stres.

Dupa masajul cu bambus Timisoara este bine sa bei multa apa si sa te odihnesti restul zilei, pentru a-i permite corpului sa se relaxeze si sa ia o pauza de la activitatile stresante.

0040770907963 Call Now