Masaj facial

masaj facial timisoara
masaj facial

Masaj facial Timisoara

Beneficiile unui masaj facial

Faţa este plină de nervi şi puncte de plăcere, aşa că este logic ca un masaj facial este o formă de relaxare enormă. Exact ca şi restul corpului, muşchii feţei au nevoie de exerciţii, mai ales dacă doreşti să arăţi mai tânăr/ă.

Specialiştii de la (Salon Noa) un salon din Timişoara ne spun ce beneficii poţi avea dacă încorporezi un masaj facial Timisoara în rutina ta zilnică şi dacă apelezi la un masaj facial profesionist măcar o dată pe săptămâna. Vezi care este pretul pentru masaj facial in Timisoara

Eliberează tensiunea

Când muşchii fetei sunt tensionaţi, este mai mult probabil să faci riduri, aşadar aceştia trebuie masaţi în mod regulat. Pentru tenul gras şi predispus la acnee este bine ca masajul să dureze maxim 10-15 minute. Dacă tenul este normal sau uscat, masajul poate dura şi până la 20-25 de minute dar nu mai mult.

Intensifica circulaţia sângelui

Exact la fel cum ai face masaj unui umăr sau unui spate tensionat, muşchii fetei necesită aceeaşi atenţie. Masajul facial intensifică circulaţia sângelui şi transportă oxigenul către toate celulele, în special masând în jurul gurii, a ochilor şi a sprâncenelor.

Masaj facial Timisoara

masaj facial timisoara

Permite produselor faciale să fie mai bine absorbite de ten

Crema ta de zi cu zi sau tratamentele faciale vor avea un efect mai mare dacă sunt încorporate printr-un masaj facial acasă la tine. Trebuie să petreci puţin timp cu tine.

Te binedispune

O singură sesiune de masaj facial Timisoara deja scade nivelul de anxietate şi îţi poate aduce o stare de binedispozitie. Există studii psihologice care arată că 30 de minute de masaj facial profesionist îmbunătăţeşte considerabil dispoziţia unei persoane.

Previne apariţia ridurilor

Stresul zilnic adesea rezultă în tensiuni asupra muşchilor fetei. Fruntea stă mereu încruntată şi ochii uşor mijiţi lucru ce rezultă în apariţia ridurilor. Masajul facial ajută la relaxarea muşchilor, scăzând intensitatea liniilor ce se formează. Un masaj facial Timisoara combinat cu o cremă de hidratare ajută şi la reducerea uscăciunii pielii.

Opreşte congestiile

Masajul terapeutic poate ajuta la uşurarea simptomelor de alergie, cum ar fi congestia sinusurilor. O acumulare de mucus în zona sinusurilor poate rezulta în presiune la nivelul frunții şi dureri de cap. Inhalările cu diverse uleiuri şi masajul gentil ajută la eliminarea mai uşor a secreţiilor, la îmbunătăţirea drenajului şi uşurarea congestiei.

Detoxifică tenul

Un masaj facial Timisoara stimulează vasele limfatice şi facilitează eliminarea toxinelor din zona feţei. Sistemul limfatic are un rol cheie în sănătate. Limfa este un fluid ce elimină toxinele din organism. Pentru ca limfa să fie stimulată este nevoie de mişcări musculare. O lipsă a mişcării muşchilor poate avea ca rezultate un sistem limfatic leneş şi o acumulare de toxine.  Multe noduri limfatice sunt existente în zona facială, în special la barbie şi conturul feţei.

Dacă doreşti masaj facial în Timişoara, te aşteptăm la Salon Noa, salon care ofera masaj facial profesional.

0040770907963 Call Now