Masaj scalp

masaj facial timisoara
masaj facial

Masaj Scalp Timisoara

Beneficiile masajului

Avantajele masajului scalpului făcut la Salonul Noa din Timișoara trec dincolo de imediata stare de bine obținută. Bineînțeles, în urma unei astfel de proceduri executate prin mișcări delicate, dar ferme, te simți imediat mai relaxată, detensionată și odihnită. Prin masajul scalpului se pot preveni și combate durerile de cap, stările anxioase și depresive, precum și tensiunea acumulată în zona cervicală, stări ce apar frecvent în rândul persoanelor care lucrează mult la calculator.

În afară de aceste beneficii, prin masarea scalpului, putem acționa local pentru îmbunătățirea microcirculației sangvine, reglarea secreției de sebum, îndepărtarea celulelor moarte și stimularea creșterii de noi fire de păr.

Prin masajul acestei zone, ajutăm substanțele nutritive din produsele de îngrijire (șampon, balsam, mască) să-și facă treaba cât mai eficient, pentru un păr sănătos, frumos și mătăsos.

Masaj scalp Timisoara

Efecte masajului scalpului:

Putem enumera printe multe efecte benefice și faptul că imbunatateste si stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului, stimuleaza productia de sebum, eliberarea de uleiuri naturale  fiind foarte importanta  pentru sanatatea si cresterea parului, activeaza stratul germinativ si asigura o nutritie mai buna pentru par, reducand caderea parului,ajuta la eliminarea stresului si a durerilor de cap.

0040770907963 Call Now