Top 5 saloane de infrumusetare in Timisoara

Top 5 saloane de infrumusetare in Timisoara conform recenziilor Google

 

Locul 5: Scor de 4.0 (din 5)

Conform recenziilor lasate de clienti pe site-ul Google, pe locul 5 se afla salonul Beauty Amour. Acesta se afla pe bd 16 Decembrie 1989 si ofera urmatoarele servicii: coafura, manichiura si pedichiura, cosmetica, tratamente faciale, masaj. In ceea ce priveste sfaturile despre frumusete, blogul acestora nu este actualizat, oferind doar un singur articol din pacate.

Locul 4: Scor de 4.6 (din 5)

Pe locul 4 se afla salonul Orella, cu un scor de 4.6 pe Google.  Salonul se afla pe str Mures nr 5. Serviciile oferite sunt cosmetica, frizerie/coafura, manichiura/pedichiura. Site-ul web nu este actualizat, este o versiune mai veche, asadar nu au blog sau preturi trecute.

Locul 3: Scor de 4.7 (din 5)

Pe locul 4 se afla Salon Monica, salon ce are 2 puncte de lucru, unul pe Str Barbu Iscovescu nr 2 si unul pe Aleea Cristalului nr 5. Conform recenziilor de pe Google, cele doua saloane au strans un scor de 4.7. Serviciile oferite includ: manichiura/pedichiura, masaj, solar, cosmetica, coafor/frizerie. In cee ce priveste transparenta, pe site-ul lor nu se regasesc decat cateva oferte – restul preturilor ramanand necunoscute publicului larg. Iar in ceea ce priveste sfaturile despre beauty, acestia nu detin un blog.

Locul 2: Scor de 4.9 (din 5)

Estetique Studio este salonul aflat pe locul conform recenziilor Google. Acesta este situat pe Strada Martir Cernăianu nr 23. Ei ofera servicii de coafura/frizerie, manichiura/pedichiura, make-up, cosmetica, masaj. Au cateva promotii si pachete promotionale puse la dispozitia clientilor, dar nu sunt trecute toate preturile serviciilor pe care le ofera. Nici ei nu detin un blog pentru a oferi sfaturi de frumusete clientelor.

Locul 1: Scor de 5 (din 5)

Un scor 5 din 5 conform recenziilor Google il obtine Salonul Noa. Salonul este situat in zona Calea Sagului, langa Kaufland, pe str. Ciprian Porumbescu nr 104, cu program de la ora 10 pana la ora 21. Ora de inchidere este ideala, ceea ce inseamna ca daca doresti sa te rasfati cu un masaj de relaxare sau cu un tratament corporal dupa o zi de munca, ai unde merge.

“In acest salon m-am bucurat de un masaj facut profesional” – spune una dintre recenziile de pe Google. “Un salon amenajat cu gust si servicii ireprosabile”. Acestea sunt doua dintre recenziile lasate pe Google de 2 clienti multumiti.

Salonul Noa ofera servicii de remodelare corporala, cosmetica si make-up, manichiura/pedichiura, masaj. Pe blogul acestora se gaseste sfaturi de beauty pentru clientele lor. In ceea ce priveste transparenta, ei primesc nota maxima intrucat sunt printre putinele saloane care au toate preturile afisate pe site.

Lasă un răspuns

0040770907963 Call Now